Η ιστορία του εστιατορίου Fatsio ξεκινάει από το 1948, οπότε ο Κωνσταντίνος Φάτσιο αναλαμβάνει το ουζερί του πατέρα του, Γεωργίου Φάτσιο, και το μετατρέπει σε ένα πρωτοποριακό για την εποχή και πολυτελές εστιατόριο. Πολλοί καλοφαγάδες της Πόλης το τίμησαν δεόντως και το αγάπησαν. Αυτό είχε ως συνέπεια ο Κ.Φάτσιο να δημιουργήσει και ένα δεύτερο μαγαζί στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης. Η επιτυχημένη πορεία των δύο καταστημάτων υπό την διεύθυνση του Κ.Φάτσιο σταμάτησε το 1964, που εγκαταστάθηκε στην Αθήνα. Από τότε συνεχίζει να κάνει αυτό που ήξερε καλά και συνεργάζεται για τρία χρόνια στο παλιό εστιατόριο της οδού Πινδάρου "Γεροφοίνικας". Μετά τη λύση της συνεργασίας αυτής, αποφασίζει να δημιουργήσει το εστιατόριο στο Παγκράτι το 1969. Από τότε συνεχίζουμε τρεις γενιές να προσφέρουμε ποιοτικό φαγητό με την ίδια αγάπη και φροντίδα.